Het Antwerp World Diamond Centre (AWDC) is een private stichting die de collectieve belangen van de Belgische diamantsector vertegenwoordigt.

AWDC
Antwerp World Diamond Centre
Hoveniersstraat 22
2018 Antwerpen
T + 32 3 222 05 11
Contact
Woordvoerster

Margaux Donckier
T + 32 478 32 47 97
Margaux.Donckier@awdc.eu
Voorzitter
Nishit (Bali) Parikh
CEO
Ari Epstein


Nishit (Bali) Parikh, Voorzitter
Ari Epstein, CEO

AWDC wil de positie van Antwerpen als wereldcentrum voor diamant verder ontplooien en ervoor zorgen dat het imago van de sector versterkt wordt bij het grotere publiek. Dit gebeurt via Diamond Office, waar alle diamanten passeren die Antwerpen binnenkomen of buitengaan. Dit alles gaat gepaard met een waaier aan services voor de sector, marketingcampagnes, conferenties, beurzen, economische missies,…

Het is onze bedoeling om iedereen die betrokken of geïnteresseerd is in de fascinerende wereld van diamant, te faciliteren en van dienst te zijn. We willen zowel de professionele spelers, zoals de diamantmijnbouwbedrijven, als de toekomstige bruid die op zoek is naar de perfecte trouwring zo goed mogelijk helpen.

 

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.