Embracing Technology
Embracing Ambition
Agoria betekent vooruitgang door technologie. Agoria baant het pad voor alle technologisch geïnspireerde bedrijven in België die door de ontwikkeling of toepassing van innovaties vooruitgang in de wereld nastreven. Meer dan 1.700 bedrijven, die samen ruim 300.000 werknemers vertegenwoordigen, zijn lid van Agoria. Ze stellen vertrouwen in de drie pijlers van de dienstverlening: advies, business development en de creatie van een optimaal ondernemingsklimaat.

Agoria
Organisatie van technologische bedrijven 
Diamant Building A. Reyerslaan 80
1030 Brussel
T + 32 2 706 78 00
F + 32 2 706 78 01
Contact 
Baudouin Corlùy
Director Sales & Marketing
T + 32 2 706 80 16 
Voorzitter
René Branders
Gedelegeerd bestuurder
Bart Steukers
Oprichtingsdatum
20/07/1946
Leden
1.700
www.agoria.be/
Twitter : @agoriafr
Facebook : www.facebook.com/agoria.be
Linkedin:
https://www.linkedin.com/company/agoria
Google +: plus.google.com – search Agoria
YouTube: www.youtube.com/agoriatechindustry


René Branders, Voorzitter
Bart Steukers, Gedelegeerd bestuurder

De diensten van Agoria

. Ondernemersadvies
Doorgewinterde kennisexperts beantwoorden de vragen van Agoria-lidbedrijven over o.a. talent en arbeidsmarkt, innovatie, energie, milieu, sociaal-juridische thema’s, welzijn op het werk, fiscaliteit, de economische evolutie in de sectoren en markten, regelgeving en normalisatie.

. Business development
De Market-teams helpen de lidbedrijven bij de promotie van hun marktaanbod, de identificatie van afzetkanalen voor hun producten/diensten en het opzetten van duurzame partnerships in binnen- en buitenland. Agoria’s huidige focus ligt op de volgende markten: Building & Urban Development, Energy, Financial Services, Food & Beverage, Healthcare, Transport & Mobility, Machine Construction & Production Systems, Sports & Entertainment Events.

. Creatie van een optimaal ondernemingsklimaat
Door middel van advies, tools, workshops en netwerkevents begeleiden de Industry-teams de lidbedrijven bij de aanpak van de huidige en toekomstige strategische uitdagingen van hun industrie: Aeronautics, Space, Security & Defence Industries; Building, Contracting & Technical Services Industries; Digital Industries; Manufacturing Industries; Materials Industries, Telecom Industries.

Ervaren beleidscellen behartigen tegelijkertijd de belangen van de leden op alle politieke beleidsniveaus.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.