VIA staat voor Voucher Issuers Association. Ze vertegenwoordigt de belangen van bedrijven die voorafbetaalde titels uitgeven. 

VIA
Voucher Issuers Association
Charles Lemairestraat 1
1160 Brussel
T + 32 (0)477 03 42 69
Contact
info@viabelgium.be
Voorzitter
Olivier Bouquet
Directeur 
Jean-Bernard Trussart
Oprichtingsdatum federatie
2008 – De ‘Association Professionnelle des Emetteurs de Titres Repas’ (APETR) wordt Voucher Issuers Association (VIA) en neemt nieuwe statuten aan
Aantal leden
3
Aantal werknemers actief in de ondernemingen die deel uitmaken van de federatie
500
http://www.viabelgium.be/


De markt van de voorafbetaalde titels is erg ruim in België. Jaarlijks genieten miljoenen Belgische werknemers een netto loonsupplement dat erop gericht is hun aankoopgedrag in een bepaalde richting te sturen. Dit supplement neemt de vorm aan van maaltijdcheques, cadeaucheques, ecocheques…

Voucher Issuers Association is een vereniging zonder winstoogmerk met maatschappelijke zetel te Brussel. De vereniging heeft tot doel:
◾de beroepsbelangen van haar leden te verdedigen;
◾ze te vertegenwoordigen in gesprekken met nationale en internationale overheden;
◾de creatie, het gebruik, de productie, de beveiliging, de valorisatie, de uitgifte en de distributie van ‘cheques en instrumenten, materieel of elektronisch, uitwisselbaar voor specifieke goederen of diensten’, op nationaal en internationaal niveau te onderzoeken en te testen.


Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.

VBO-NIEUWSBRIEF IMPACT

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.