De Koninklijke Belgische Redersvereniging behartigt proactief de gezamenlijke belangen van alle in België gevestigde reders en scheepsmanagers actief in het internationaal maritiem transport over zee.

KBRV
Koninklijke Belgische Redersvereniging
Ernest Van Dijckkaai 8
2000 Antwerpen
T + 32 3 232 72 32
info@brv.be
Voorzitter
Ludwig Criel
Afgevaardigd bestuurder
Wilfried Lemmens
Oprichtingsdatum federatie
28/10/1909
Aantal leden
21
http://www.brv.be/
LinkedIn
Twitter


Ludwig Criel, Voorzitter
Wilfried Lemmens, Afgevaardigd bestuurder

De Koninklijke Belgische Redersvereniging (KBRV) speelt een dynamische rol in de promotie van de sector als aantrekkelijke werkgever en levert aan haar leden operationele ondersteuning en duiding inzake fiscale, sociale, milieu- en maritieme wetgeving. De KBRV werkt daarvoor nauw samen met alle betrokken nationale en internationale partijen.

Ze wil als Belgisch maritiem kenniscentrum een voortrekkersrol spelen bij de verdere uitbouw en langetermijngroei van de sector internationaal maritiem transport over zee. Door haar rol als vooruitziende opiniemaker wil de KBRV als dé gesprekspartner bij uitstek voor alle betrokken partijen fungeren.

Onze partners

Actiedomeinen

Een gezond ondernemingsklimaat is essentieel voor een gezonde economie en duurzame groei in België. Als VBO nemen we de verantwoordelijkheid om de motor van onze welvaartsstaat op kruissnelheid te houden. Om dat te bereiken, focussen we op 18 actiedomeinen die bijdragen tot een duurzame groei.


VBO-NIEUWSBRIEVEN EN PERSBERICHTEN

Schrijf u nu in en ontvang wekelijks de laatste artikelen direct in uw mailbox.